English Movies bluray HD Premium@MoviesBlurayHd
Information
211 338
members
9.14%
0
publications
N/A
views per week
N/A
views per month
  • 0
    in this channel
  • 0
    from this channel
  • 0
    forwarded channels

:(

No one has rated this channel
Be the first!
Channel statistics
Show
Publications Last 10 publications
December 1, 2018 12:06
👆👆👆‼️
SLOT IKLAN SELAMA 2 JAM BERMULA DARI 8PM HINGGA 10PM
📢📢 SILA LAYARI IKLAN-IKLAN DI ATAS🤗😘
December 1, 2018 12:06
December 1, 2018 12:06
Wina ada beli 1 buku ni.

Bukak jer buku ni baanyakkkkkk sangat template iklan best best!

Wina rasa kan, jimat masa korang tak payah fikir nak post apa kat FB & IG. Cuma tukar nama product & kelebihan product tu je.

Ishhh pendek kata kacang sangat lah!

Siapa nak Wina share buku apa?

@BukuCopyPasteJe
December 1, 2018 12:06
December 1, 2018 12:06
Tawaran Jualan Ulang Tahun ke 4
Set 18 buku benang Korean cotton 4ply 25gm rm 36 termasuk pos seluruh Malaysia.

PERCUMA sebatang hook utk 100 pembeli pertama.

http://www.wasap.my/60178841093/liliargeyarn


Join Group WhatsApp Benang Sale 2 utk mendapat tawaran bagi jenis benang2 lain.

https://chat.whatsapp.com/3Dkz4x1NOvE7vmOGYHX2lQ
December 1, 2018 12:06
December 1, 2018 12:06
December 1, 2018 12:06
Aku dah tak sanggup weh nak rahsiakan semua ni..

Hampir setiap hari duit buru aku sebab nak masuk dalam akaun harimau aku 😭 dah lah masuk macam tu je. Tak minta izin pulak tu. Haaaaih! Itulah rahsia aku.

Aku rasa dah tak boleh tahan lagi dah! Sebab..

💸 RM1.3k terbang beli Iphone
💸 RM1.8k terbang beli laptop
💳 RM6k duit simpanan bank
💵 RM1.3k duit poket

Taapi, aku jual servis followers je kot 😩 tu pun guna SERVER je.

Kalau takde server, taktahu lah.

Jangan risau, aku akan guide korang sampai nyawa aku habis.

Aku sediakan channel coaching trick jual servis & server serta ebook lumayan. Bukan setakat tu je, ilmu bisnes yang aku gali pun aku share dalam tu.

www.wasap.my/+60176542585/Saya+nak+duit+buru+saya+setiap+hari

@ServisFollowersCikWina
December 1, 2018 12:06
December 1, 2018 12:06
Publications of channel
Go to full channel publications archive
Get it on Google Play