1
Nota Eksklusif Tentang Parenting dan Kekeluargaan
@NotaTaufiqRazif   125946
2
Portal Malaya ditubuhkan pada 28 Oktober 2015. Cerita pertama yang dimuat naik ialah cerita Takhta 3 Ratu. Channel ini menghimpunkan semua cerita yang berbahasa melayu.
@PortalMalaya   110565
3
The Faiz Ibrahim Channel
@TheFaizIbrahimChannel   79339
5
"Dan berilah peringatan, kerana sesungguhnya peringatan itu mendatangkan faedah kepada orang-orang yang beriman"[51:55]
@DakwahTanpaHenti   76723
6
Official Account Dewa Eka Prayoga.

Jika sekiranya channel ini bermanfaat, Anda boleh infokan ke teman-temannya ya.

Semoga jadi jalan kebaikan..

Jangan lupa join channel: https://t.me/dewasharing.
@dewaekaprayoga   72707
7
Menarik Rezeki Dahsyat dengan Cara Allah.

Ilmunya ada di AUDIO. Kumpulan audionya di: https://telegram.me/audiomagnetrezeki

Ilmunya jg ada di TESTIMONI 2-nya.

www.rahasiamagnetrezeki.com
@rahasiamagnetrezeki   70025
8
KOLEKSI BACAAN AL-QURAN 30 JUZ
وَإِذَا قُرِئَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُوْا لَهُ وَأَنْصِتُوْا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُوْنَ
Apabila dibacakan al-Quran, dengarkan baik-baik, dan perhatikan dengan tenang agar kamu mendapat rahmat (7:204)
@Quran30Juz   65121
10
Perkongsian Hadis Pertubuhan IKRAM Malaysia Negeri Johor
@hadisharian_ikram   40958
11
Nasihat² KEHIDUPAN via
QUOTE PHOTO VIDEO 😎

Nasihat yang baik adalah nasihat yang mampu menyejukkan bagi setiap orang yang mendengarnya.

Dan tetaplah memberi peringatan, kerana sesunguhnya peringatan itu bermanafaat bagi orang2 mukmin
@quotephotovideo   39127
12
Software atau Application untuk komputer dan smartphone terkini. Software adalah untuk Windows sahaja.
@software_application   34423
13
" Allah sayang, sebab tu adanya ujian "
@sindiransigadis   34349
14
"Roh-roh mereka didalam jiwa burung-burung hijau terbang bebas di dalam syurga ke mana saja mereka kehendaki"[Hadith]
@RiyadusShaliheen   34050
15
Live streaming ceramah dan tazkirah di Fb Pages
@ceramahustazdanustazah   28976
16
Informasi Lowongan Kerja dan Job Fair di Indonesia

Link Telegram »
t.me/LowonganKerjaID

Latihan Soal CPNS »
www.CPNSOnline.com/?id=website
@lowongankerjaID   28876
17
Tempat sharing & selling Saya, Dewa Eka Prayoga. Semoga berfmanfaat ya 😁
@dewasharing   27443
18
۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞

•𝐊𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐔𝐥𝐚𝐦𝐚
•𝐏𝐞𝐧𝐜𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐇𝐚𝐛𝐢𝐛 𝐔𝐦𝐚𝐫 𝐌𝐚𝐥𝐚𝐲𝐬𝐢𝐚

ڤنچينتا الحبيب عمر ماليزيا 🇲🇾
@iloverasulullah   25046
19
Sentap dengan teguran?
.
"Bermakna iman hang masih ada dan hati masih hidup."

create :25april2016

Creator
@Sentaplaatuu   24785
20
Indonesia Bertauhid
@indonesiabertauhid   23458
21
sampai kan walaupun satu ayat
@islamitu_indah   23113
22
@cikarobertudung   21857
23
BACA RULES SBLM SEND BIO JANGAN LUPA #

Send bio ke :
@baconbee
@smootheysbae
@lucifuge
@urtoxic
@birojodohroleplay   21732
24
Pelbagai Jawatan Kosong 2018 | 2019 - Update Setiap Hari
@kerjakosongterkini   21718
26
Three simple rules of life, if you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer will always NO. if you don’t step forward, you’ll always be in the same place.
@ayatstatus   21069
27
whatever you do you have to keep moving forward. 🍁

29 Okt 2017
@brokennlife   20968
28
Dakwah ke Jalan Allah di atas Bashirah
@ManhajulAnbiya   20793
29
Peralatan Teknologi dan Inovasi Pembelajaran dan Pemudahcaraan Abad Ke-21 Guru Malaysia

Klik 👉🏻👉🏻 @teknologipdp
@TeknologiPdP   20679
31
Galeri pesan-pesan Dakwah Ahlussunnah melalui Visual Grafis
www.galeriposterdakwah.com
@galeriposterdakwah   19478
32
Senarai Jawatan Kosong dan temuduga terbuka jawatan di Malaysia.
@infoJawatanKosong   19469
34
Dalam channel ni saya guide apa cara best buat duit. Join je kalau nak tahu macam mana cara-caranya.
@kingafiqqbusinesschannel   18103
35
🌴TARBIAH HATIMU BANGKIT DEMI ILAHI🌴

Semakin Kita Sabar, Semakin Allah Sayang. Husnuzon...

Creator : @TeratakIman
Since💕6 May 2016
@ImanQowiyy   17816
36
Menebar Kajian Sunnah | Instagram: @kajianislamchannel
@kajianislamchannel   17801
37
Jiwa Perlu Di Tarbiyyah.Mentarbiyyah bukan Hanya Dari Kata ii Manis.Adakala Perlu Juga Kata ii Sindiran.

~Created On 5 September 2017~

Konsep Channel :

》Ayat ii Deep Yang Membina
@deepline4U   17597
38
Official Channel Abang Akak Payung

Follow kami di facebook , Instagram dan twitter @AbangAkakPayung

Random Admin
@AbangAkakPayungBot
@AbangAkakPayung   17055
39
Anda sentap ??
Alhamdulillah💝 itu tandanya anda masih ada Iman.



📍Nasihat
📍Perkongsian
@sentapwords   16764
40
❤ Channel ini memaparkan semua lawak yang ada di dunia ini🌍 kepada insan yang bergelar students bukan semata-mata lawak dari sekolah tetapi dari semua pelosok sumber.

WARNING🔝 : Promote hari jumaat sahaja.
      
@lawakstudents   16720
42
Aku "RAPUH" tanpa cintaMu,
"Keikhlasan" adalah bukti "kesabaran"
yg sejati..

For swap pm : @fazd_fadz

Groupchat join us: @cuit2cinta
@hatikuhatimu   16432
43
Semoga kita bersahabat sehingga ke Syurga
Kita ditakdirkan untuk berkenalan kerana Allah.
Ditakdirkan untuk bersahabat juga kerana Allah.
Dan andai suatu hari nanti kita ditakdirkan untuk berpisah dan pergi jauh.
Janganlah lupa, itu juga kerana Allah.
@uKiranHati   16281
44
Sebaran info semasa berkaitan program SS Mufti Wilayah Persekutuan, Dato' Seri Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri
@drzulalbakri   15630
45
Create your own style, let it be unique for yourself and yet identifiable for others. This is DeepSoul ! 🙌🏻💯

|| 16 August 2016 ||

Official chatgroup (?)
Anything else pm @Damnwrdsbot
@damnwrds   15499
46
Diwujudkan pada 5 Jan 2018
Selaras Anjakan 7 PPPM Memanfaatkan ICT Tingkatkan Kualiti Pembelajaran Di Malaysia

Infografik, Isu Semasa, Nota, Maklumat PA 900

@CNM
@PengajianAm900CNM   15389
47
penulis, pengemban dakwah, bersama yang menginginkan kebangkitan Islam, berbagi inspirasi
@felixsiauw   15075
48
Indahnya Islam mengajak masyarakat untuk bersama merasai keindahan Islam melalui pengamalan Islam secara menyeluruh
@indahnyaislam   14593
49
Channel yang bercampur campur ayat ikut hati penulis.

since 26 april 17

Come and join us! 💯
@otakbercakap   14226
50
Selamat Datang Ke Channel LawakStatus. Di channel ni anda akan dikongsikan dengan status berikut💕

❤Status Lawak
❤Ayat Deep
❤Broken
❤Dakwah
❤Pickupline
@LawakStatus   14224
51
Perkongsian resepi Noxxa PC yg di dapati dari fb, internet dan koleksi sendiri. Semuga bermanafaat. Selamat memasak dari admin kunnieMS
@resepiNoxxaPC   13845
52
Penulis|Kolumnis|Editor Syariah Telaga Biru

Channel yang mengumpulkan tulisan-tulisan, sisi pandang, pengalaman dan perkongsian ilmu daripada Ad-Dien Abdul Kadir.

Menjemput semua untuk join channel ini. Ahlan wa sahlan (Welcome here)!
@addien90   13657
53
Assalamu’alaykum.
@sunnaheverywhere   13467
54
"Usah ditanya mengapa mereka sering menyakitimu tetapi tanyalah pd diri, kenapa kau biarkan ia berlaku"

Paid review, pm @warmers

Group Promot
@PromotApaSaja @LinkPromote
@DearHati   13465
55
CHANNEL RESMI MA'HAD DHIYA'US SUNNAH CIREBON
@salafy_cirebon   13059
57
Bebelan satu ransangan

Since 3 Feb 2017
@nkbebel   12800
58
"Teruskan kuat dalam kehidupan kerna kau tak selemah yg kau bayangkan kerna kau masih ada Allah 🍃"

Creator @Gdsprpleraaa

-Since 5 October 2016-
@bertabahlahati   12790
60
HALABET
@Halabet365   12590
61
HIGH QUALITY WALLPAPERS FOR YOUR DEVICE IS HERE ❗❗❗❗

BEST SOURCE OF WALLPAPER

🐣 Since 17 March 2017 🐣

(( search before request ))
@fwallpapers   12381
62
Al 'Allamah al Albani rahimahullahu berkata:

"Tidaklah kita dituntut untuk memberi hidayah kepada hati-hati manusia kepada al haq (kebenaran) yang kita serukan kepada manusia.
Akan tetapi kita hanya dituntut untuk berdakwah saja."

Al Huda Wan Nur
@annajiyahdesign   12348
63
Buntu DUIT habis ja.. join folow signal scalping gj dan indexs bserta tp.
Result dont lie. Profitt not fake, acc not demo dan Satu sen pun Alien tak minta duit anda

Admin : @alienmoved
@alienmove   12270
64
Channel Telegram Majalah Muslimah Qonitah

website: www.qonitah.com

Email saran/pertanyaan/info/artikel tips bermanfaat ke: majalahqonitah@gmail.com

@majalahqonitah   12188
65
Soalan berkaitan hukum hakam fekah boleh diajukan dalam link ini:

https://t.me/usrah_solat_MSO/4939

Jawapan dalam mazhab Asy-Syafie

Senarai group MSO yang lain : https://t.me/madrasahsunnionline_MSO/557
@usrah_solat_MSO   12031
66
Official Channel Sis Tak Kuat

Follow kami di facebook , Instagram dan twitter @SisTakKuat

Random Admin
@SisTakKuatBot
@sistakkuat   11860
67
📚 Penuhi dunia dengan ilmu dan amal
📲 Kritik, saran atau pertanyaan,
Ikhwan 085228006512
Akhwat 085743219359
@KajianIslamTemanggung   11769
68
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

"In the name of Allāh, the Most Gracious, the Most Merciful"

Dedicated to the Sisters of the Ummah.
May Allah grant our Sisters Chastity and Steadfastness in our Deen.
@HatiYangTenang   11429
69
" Sebelum dapat semua janji kau indah belaka, tapi lepas dapat kau buat dia macam dia sampah dalam hidup kau "

Apa yang kau nak SEBENARNYA?

📝Ibarat diari aku menangis seorang diri / 3June16
L_BM
@Luahan_BerkacaMata   11370
70
#Fight_Against_Terrorism
@tp_alhaq   11333
71
UnOfficial Fans YM
@NgajiBarengYM   10954
72
✔18+ area, baca rules sebelum send!
✔jangan lupa subs: @ratedrpcrying
✔1x seminggu
✔NO rl. NO fc NO vc + s NO vn
✔NO vulgar caption!!
Admin active:
@ratedrp   10950
73
Idea and Creative ~ Do It Yourself 😎

Lakukan Sendiri (DIY ~ Do It YOURSELF) adalah kaedah membina, membuat, mengubahsuai atau membaiki tanpa bantuan langsung pakar atau profesional.
@mrdoityourself   10890
74
🍃"Islam akan berjaya di tangan mereka yang mentarbiah hati, mendidik jiwa dan membersihkan diri" 🍃
@DakwahSteady   10766
75
Kumpulan Ceramah Ustadz Farid Nu'man
Admin : @endardwi
@UstadzFaridNuman   10734
76
Aku diam, kau cakap aku sombong.
Aku bising, kau cakap aku kuat bebel.
Aku menangis, kau cakap aku tak kuat.
Konon.. macam budak-budak.

Habistu, kau nak aku buat apa?
@NakCakap   10688
77
"Mulakan semuanya semula. Dan berfikirlah yang baik-baik sahaja.

Aku bangkit kembali."


- Rindiani ♡
@CeritaKauAkuKita   10661
78
Ceramah Agama & Tips Kewangan
@ceramahdankewangan   10654
81
Oleh Ustaz Muhamad Naim Haji Hashim
@tadabburkalamullah   10463
82
📛ورود آقايان ممنوع📛
فروش حضوري وانلاين
📌تهران ، آجودانيه
🇹🇷بهترين برندهاي ترك🇹🇷

بازديد همه روزه با هماهنگي 09302086393
@mezon_modeno_channle   10458
83
Akun resmi Ustad Dr. Khalid Basalamah, M.A
@khalidbasalamahofficial   10213
84
Kami team #BloodyQuotes berdiri di bawah Quotes yang penuh dengan darah dari hati yang membara, jiwa yang meronta & minda yang tertawa. Mohon kental dengan nasihat pedas & makian kami!TAK KENTAL MOHON BERAMBUS!
@BloodyQuotes   10164
85
KAMI SARCASM,Anda Terasa?MAAF Hanya Hati Cekal Sahaja Mampu Bersama Kami.INI Wilayah SARCASM/TROLL/DEEP!!!
@KamiSarcasm   10090
86
Kawan takkan kebuluran untuk MAKAN kawan sendiri dan takkan kehausan darah untuk MENIKAM kawan sendiri!
@FriendManners   9956
87
ارتباط با ادمين كانال.
@poryasonboldel,
ادرس :كرج، فلكه اول گوهردشت ،اول مطهرى،جنب بانك رسالت ،ساختمان اويسا،واحد ١
ساعت شوروم
١٠ صبح الى١ ظهر ٤ الى ٩ شب
با هماهنكى
@decorkala   9895
88
Kau sure ke kau kenal siapa kawan kau sekarang ni? Kau tahu ke apa dia buat belakang kau? Satu je aku nak pesan. Hati hati.
@typicalfriends   9792
89
Selagi nafas masih ada akan daku sampaikan pesanan nasihat dan amanat dialam maya walau sebaris ayat.. بلِّغوا عَنِّي وَلَوْ آيَةً
ballighu 'anni walau aayah..
sampaikanlah daripadaku walaupun satu ayat.
@sumberilmu   9674
90
owner page (fb)- luahan kata, luahan kata isabella95, hati aku tabah, bila aku dah sayang, fakta perempuan
@isabella95   9623
91
"Menebar Dakwah Ahlussunnah Melalui Poster Fawaid"

Pembimbing : Al Ustadzah Ummu Alifah Sakinah Hafizhahallah
@GaleriAkhwatSalafiyyah   9521
92
Tanpa Tarbiah pasti Rebah!
Berdakwah dan ambil Ibrah!
Qowiy~
Journey to Jannah..


۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
@Tarbiah   9438
93
@mhmdmehrani
@ansari5rm
✅شعبه ١ تهران چهارراه استانبول پاساژ فردوسي زير همكف پلاك ١٢٣
✅شعبه ٢ تهران خ وليعصر بعد از پارك ملت به سمت پارك وي روبروي مسجد بلال نبش خ گلستان پلاك ٢٧٦١
Tell: 09195676860
@vshop123   9245
94
Dlm Al-Qur’an byk ayat yang membahas tentang sejarah dan kisah orang-orang terdahulu. Dengan sejarah kita dapat melihat dengan jelas peninggalan umat-umat terdahulu, sehingga kita dapat memahami dan menghayati peristiwa2 yang terjadi pada zaman terdahulu.
@HIDDEN_HISTORY   9164
95
Internet Marketer, Business Coach, & Entrepreneur. You can find more about me here: http://scaleup.club
@scaleup   9159
96
Cuma nak luahkan hati ini,
yang sudah lama dipendam .

Zaman jahilliah ku sudah ku tinggalkan, sekarang aku mencari jalan redha Allah .


@diarygadis   9106
97
"ᴀʟ-ғᴜʀǫᴀɴ ᴄʜᴀɴɴᴇʟ"

ˢᴱᴹᴼᴳᴬ ᴮᴱᴿᴹᴬᴺᶠᴬᴬᵀ ᴰᴵ ᴰᵁᴺᴵᴬ ᴰᴬᴺ ᴬᴷᴴᴵᴿᴬᵀ🌙
@ALFURQANCHANNEL   8945
98
Saluran Info terkini daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)
@myJakim   8945
100
Perkongsian Ilmiah dari Abu Anas Madani Dr Abdul Basit Abdul Rahman
@AbuAnasMadani   8641
Get it on Google Play